Česta pitanja

1. ŠTO JE START.CRO?
Start.cro je platforma koja omogućuje pojedincu da traži potporu za određeni projekt od velikog broja ljudi koji su potencijalno u mogućnosti doprinijeti i poduprijeti projekt ili ideju donacijom u obliku različitih vrsta roba i/ili usluga.
Cilj koji nastojimo postići je motivirati mlade ljude da ostanu u svojim lokalnim zajednicama, da iskoriste resurse koje imaju u svom kraju i transformiraju ih u uspješne poslovne priče uz pomoć i podršku šire zajednice kroz ovu platformu.

2. TKO SVE MOŽE KORISTITI PLATFORMU?
Mladi iz ruralnih i manje razvijenih područja u Hrvatskoj (s posebnim osvrtom na područje Like) kako bi predstavili svoje projekte i zatražili potporu od različitih dionika iz Hrvatske i inozemstva (osobito Hrvata koji žive u inozemstvu i voljni su podržati hrvatsku mladež iz manje razvijenih sredina).

3. KAKO FUNKCIONIRA PLATFORMA?
Platforma služi ne samo za materijalne i financijske donacije, već i za traženje savjeta o tome kako pokrenuti posao, kako se nositi s određenim poslovnim procesom ili bilo kojeg drugog savjeta koji im može zatrebati kako bi nastavili s projektom. Unutar platforme tražitelje donacija potiče se da razvijaju i grade vlastite ideje te postanu uspješni poduzetnici u lokalnoj zajednici, dok se donatori potiču da podrže lokalnog pojedinca doprinoseći bilo donacijama ili dijeleći svoje specijalizirano znanje i iskustvo s korist od stvaranja bolje perspektive za mlade u navedenim područjima.

4. KAKO SE PRIJAVITI?
Na naslovnoj stranici www.start-cro.com odaberi želiš li biti donator ili tražiš donaciju za svoj projekt. Odaberi ‘Registriraj se’, upiši tražene podatke nakon čega ćemo ti poslati mail potvrde. Nakon uspješne registracije, prijavi se, predstavi svoj projekt ili odaberi projekt kojem želiš donirati!

5. ŠTO SE DOGAĐA S MOJIM PODACIMA?
Vaši podaci su zaštićeni suvremenim tehnologijama i nalaze u oblaku (cloud). Svjesni osjetljivosti informacija činimo maksimum za sigurnost Vaših podataka.

ZA SVA OSTALA PITANJA:
Sva ostala pitanja možete poslati putem e-adrese gtf [at] zg.t-com.hr

Tražitelj donacije - korisničke upute možete preuzeti ovdje
Donator - korisničke upute možete preuzeti ovdje.